fbpx

VD:N HAR ORDET

VD:N HAR ORDET

måndag, 19 augusti, 2019

Nu finns Consoil tillgängliga på en helt ny hemsida och nya sociala mediekanaler. Allt för att vidga kontaktmöjligheterna för samtliga kunder – befintliga som nya. ”Vi vill synas på alla plattformar för att kunderna lätt ska hitta information om våra tjänster. Vi vill öppna upp fler möjligheter för ytterligare ingångsportar” säger Christian Klaeson, VD på Consoil.

 

Consoil har som avsikt att vara en helhetslösning för rörinspektion i Örebro med omnejd. Produkterna som vi tillverkar säljs till kunder över hela världen. Med ett gott sinne för service och mätinstrument av högsta kvalitet kan Consoil erbjuda dig den assisterande hjälp inom geoteknik och mätteknik som du behöver – från projektering till slutbesiktning.

 

– Jag har alltid känt att det i den här bransch finns ett behov av någon som försöker ha ett nytänkande och ännu mer entreprenörskap. Det kan ständigt byggas nya broar och skapas nya vägkorsningar inom det här arbetsområde. Följderna av att kunder konstant frågade om jag kunde utföra mer arbete åt dem, för att jag hade så bra instrument, blev att jag följde det naturliga valet att erbjuda fler tjänster inom rörinspektion. Vi har verkligen utvecklats till ett flexibelt företag, vilket resulterat i mer arbetsglädje, berättar Christian.

 

Christian har varit VD på Consoil sedan 2002 och under åren lärt sig att finna lyckan i att vara en extern problemlösare åt andra företag. – Det finns inget som är lika roligt som att göra någon glad för att man lyckats lösa ett tufft problem, säger han. Vi har ju under dessa år gått framåt med en stadig ökning i både antalet kunder och i omsättningen. Nu har vi ju hunnit prova på utbudet av olika tjänster för att kunna förstå vad vi kan fokusera på. Idag känns det som att vi börjar komma hem. Vi har ett lagom produktutbud och försöker hålla oss lagom stora så att vi fortfarande kan hålla oss flexibla, avslutar han.

 

Vilka kunder förväntar ni er kunna nå med denna digitalisering?

– Stora och små kunder är välkomna. Vi vill hjälpa alla att hitta en lösning, speciellt om de finns utanför Örebro Län också. Även fast man varit verksam i nästan 20 år så kan det rätt som det är dyka upp en kund som man aldrig hört talats om innan – och fler av dem kommer vi förhoppningsvis kunna nå nu!

NYHETER

Card image cap
NCC INFRASTRUCTURE: ”MAN RINGER ALLTID CONSOIL FÖRST”
2020-02-04

NCC Infrastructure har arbetat tillsammans med Consoil i flera projekt de senaste åren. Frida Grönkvist som är platschef på NCC berättar om deras projekt tillsammans och varför hon alltid ringer Consoil först.

Läs mer≫
Card image cap
MIO I BOGLUNDSÄNGEN
2019-11-29

Kanonaden Entreprenad ansvarar över markarbetet för Mios nya lokaler i Boglundsängen, Örebro. Consoil har fått i uppdrag att säkerställa deras arbete genom att utföra profilmätning, filmning och provtryckning.

Läs mer≫
Card image cap
NAVETS SKOLA I ÖREBRO
2019-11-04

Tobbes Schakt har sedan sommaren 2018 utfört markarbete på Navets skola i Örebro. De har kontrakterat Consoil för att kunna inspektera skolans rör och ledningar, både före och efter de utfört sitt arbete.

Läs mer≫
Card image cap
STEFAN BLIR AUKTORISERAD RÖRINSPEKTÖR
2019-09-27

Stefan har arbetat på Consoil i ett och ett halvt år nu och har i slutet av augusti genomgått STVF:s utbildning för att bli auktoriserad rörinspektör.

Läs mer≫
Card image cap
VD:N HAR ORDET
2019-08-19

Vi vill synas på alla plattformar för att de lätt ska hitta information om våra tjänster. Vi vill öppna upp fler möjligheter för ytterligare ingångsportar.

Läs mer≫
Card image cap
Ny Hemsida
2019-08-19

Vi är glada att kunna hälsa er välkomna till vår nya hemsida!

Läs mer≫